طرز تهیه کیک ماسالا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ماسالا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک ماسالا
کیک ماسالا یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است.این کیک طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی درست می شود. برای معرفی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماسالا به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
آرد قنادی | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | نصف فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
ماست | نصف فنجان |
پودر ماسالا | 3 قاشق چایخوری |
نمک | 1 خرج کردن |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده برای تزیین | کافی |
تکه های شکلات | کافی |
سیب ورقه شده | کافی |
پودر دارچین | کافی |
طرز تهیه کیک ماسالا
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست و یکدست و کمی پف کنند و حجمشان زیاد شود سپس کمی وانیل به تخم مرغ ها اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم می زنیم.
مرحله دوم
وقتی عطر وانیل داخل تخم مرغ ها پخش شد و بوی تخم مرغ ها از بین رفت، شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه دیگر بزنید تا خوب یکدست و یکدست شوند و مخلوط به غلظت برسد. کرمی و الاستیک است
سطح سوم
بعد با لیسک همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید. .
مرحله چهارم
سپس ماست را که به دمای محیط رسیده آنقدر هم بزنید تا با مواد مخلوط شود، وقتی قوام مخلوط یکدست و یکنواخت شد، دیگر نیازی به هم زدن نیست، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود. .
مرحله پنجم
سپس مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس مقداری پودر ماسالا را روی آرد ریخته و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس مقداری نمک به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم
در مرحله بعد مخلوط آرد را الک کنید تا همه مواد خشک به خوبی با هم مخلوط و ترکیب شوند، سپس مخلوط آرد را به مخلوط سه مرحله ای اضافه کنید و به آرامی با همزن به صورت دایره ای در یک جهت هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. .
مرحله هفتم
سپس در قالب مناسبی روغن یا کره بریزید و آن را خوب چرب کنید، سپس کف قالب را کاغذ فر قرار دهید و مایه کیک را بریزید، سپس سیب ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید.
مرحله هشتم
سیب های خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری دارچین به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیب ها با دارچین آغشته شوند سپس سیب ها را روی کیک بریزید و طوری پخش کنید که تمام سطح کیک با سیب های خرد شده پوشانده شود.
مرحله نهم
سپس گردوی خرد شده را روی مایه کیک بریزید و پهن کنید مقدار گردو بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد سپس روی مایه کیک چیپسی های شکلاتی بریزید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله دهم
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 35-40 دقیقه در فر بپزد و آماده است، مراقب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک و ظاهر آن پس از پخت از بین می رود. خراب است
مرحله یازدهم
سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی باحال بودن
مرحله دوازدهم
سپس با یک چاقوی تیز کیک را از کناره های قالب جدا کرده و قالب را برعکس کنید تا کیک کاملا از قالب خارج شود سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و به سلیقه خود روی آن را با خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده تزئین کنید. .
مرحله سیزدهم
سپس می توانید به سلیقه خود مقداری پودر پسته یا گردوی آسیاب شده روی کیک بپاشید و کیک ماسالا را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چند برش از آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک با آن سرو کنید. چای ..
5
2